RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Таки дотруять: в мережі відреагували на слова Путіна про зрадника Скрипаля

Політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці в Facebook відреагував на слова президента Росії Володимира Путіна про те, що колишній розвідник Сергій Скрипаль зрадник Батьківщини.

"Ну да, а зрадників розстрілюють без суду і слідства. А взагалі, якийсь дурний дует виходить: Скрипаль з Лондона розповідає, яка чудова Росія і Путін, вони ні в якому разі б його не труїли, бо "кримнаш", а на Донбас ніхто не нападав. І одночасно Путін з Москви заявляє: "він зрадник", "потрібно якнайшвидше закінчити". Тобто, в результаті таки дотруять. Але при повному захваті пацієнта і хрипах "Слався, слався, російський цар "до кінця" , - прокоментував слова Путіна Голобуцький.

Крім того, за словами політтехнолога, Путін чудово відреагував на нагадування, що в Солсбері заодно зовсім випадково загинув непричетний бомж: "Я іноді дивлюся на те, що відбувається навколо цієї справи, і просто дивуюся. Приїхали якісь мужики і почали цькувати там бомжів у вас. Це що за маячня? Вони що в очищенні працюють?".

Виходить, світ ще багато чого не знає про "їхні звичаї"? В Росії є "служба очищення", яка прибирає бомжів? А не говорять про неї, тому що звикли і вважають звичайною справою. Хто їх знає ... Від Росії можна очікувати чого завгодно", - резюмував Голобуцький.

Як повідомляв "Апостроф", президент Росії Володимир Путін емоційно висловився про отруєння колишнього розвідника Сергія Скрипаля, "обласкавши" його нецензурними епітетами.