RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Поранений під час нападу в Одесі активіст зробив гучну заяву про замовника

Одеський активіст Олег Михайлик, в якого 22 вересня стріляли, натякнув, що підозрює у причетності до скоєння замаху чинного мера Одеси Геннадія Труханова.

Про це він заявив 5 жовтня під час першої після нападу прес-конференції, яку влаштував на вході до двору його будинку, неподалік того місця, де його поранили, передає ТСН.

"Чому замовили? - Сказати нескладно. Жодних конфліктів, окрім як зі структурами, безпосередньо пов'язаними з Одеською міською владою і особисто мером Трухановим, у мене ніколи не було і немає", - заявив Михайлик.

Він також зауважив, що не знає, кого затримали за підозрою у замаху на нього.

"Я досі не знаю, кого конкретно затримали. Я ніколи у своєму житті не перетинався, не мав справ і не планував мати справи з кримінальними елементами. У мене є великі сумніви, що саме ці люди є навіть не те, що замовниками... Я не бачу, чому вони можуть бути замовниками або навіть виконавцями. Хто замовники - я сподіваюся, що з'ясує слідство", - додав активіст.

Михайлик заявив, що низка нападів на активістів в Одесі – це намагання залякати тих, хто може нанести "максимальні репутаційні втрати центральній і міській владі".

"Тих, хто є кісткою у горлі у людей в міській владі, які фактично грабують це місто і знищують його", - уточнив активіст.

Як повідомляв "Апостроф", кулю з легені одеського активіста Олега Михайлика зможуть витягнути не раніше, ніж через місяць.