RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

Всі новини

​Стало відомо про чергову капость окупантів в Криму

Окупаційна влада переселяє в анексований Росією Крим громадян РФ з інших регіонів своєї країни.

Про це повідомляє УНІАН, посилаючись на слова міністра закордонних справ України Павла Клімкіна.

Десятки тисяч громадян РФ переселяють на півострів, щоб витіснити незгодних з російським режимом українців. За словами чиновника, таким чином в Криму утискають проукраїнське населення. Через це людям стало страшно говорити один з одним на вулицях.

Також він зазначив, що шлях, який обрала Росія на окупованому нею півострові, неминуче призведе до занепаду.

"Крим під російською окупацією йде в нікуди. Там створена ситуація, коли кожен може бути заарештований вдень або вночі. Люди бояться розмовляти один з одним прямо на вулицях... Росія розпочала масове переселення зі своїх регіонів до Криму, щоб витіснити всіх тих, хто мріє про його звільнення. Йдеться про переселення десятків тисяч людей", - повідомив міністр.

Крім того, заявив Клімкін, шанси поліпшити економіку на окупованій території відсутні. Адже на бізнес в Криму накладені світові санкції, які продовжуватимуть діяти. Це можна зрозуміти дивлячись на останню Кримську декларацію з боку Сполучених Штатів.

Однак, виходячи з ситуації, міністр впевнений, що Крим повернеться в Україну.

Як раніше повідомляв "Апостроф", в Україні говорять про перетворення анексованого Росією Криму в військову базу РФ через ядерну зброю на території півострова.