RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

​Під Дніпром гонщик влетів у натовп з дорослими і дітьми: фото і відео моменту НП

27 жовтня в Кривому Розі під час автокросу одна з машин влетіла у глядачів і збила двох жінок і дитину.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Так, на автодромі "Кривбас-екстрім", проходила завершальна гонка в 2018-го року. У змаганнях брало участь кілька десятків спортсменів. Подивитися на гонки прийшли понад 3 тисячі криворіжців.

Під час перерви між заїздами присутніх розважали каскадери. Один з гонщиків на машині виконував трюки. Але несподівано для всіх він втратив контроль над авто. Машина вилетіла в натовп глядачів, а потім врізалася в інший автомобіль.

В результаті події постраждало троє осіб. Травми різного ступеня отримали дві жінки і дитина. Одна з городянок у важкому стані. Всіх постраждалих забрали до лікарні.

За словами водія автомобіля, який скоїв аварію, у його машини відмовили гальма. На місці події працюють кілька десятків поліцейських. Правоохоронці встановлюють причини події.

Зі свого боку, організатор "Гонок на виживання", народний депутат Андрій Гальченко ситуацію прокоментував НП.

"Намагалися зробити все можливе для безпеки, але сьогодні, вперше за більш ніж 20 років - нещасний випадок в нашому місті на гонках. Змагання зупинені. Їду до лікарні. Будемо надавати всю необхідну допомогу. Все інше - після. Попередньо - у одного з каскадерів, які виступали між заїздами гонок, відмовили у машині гальма", - написав він у Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві таксі з пасажирами протаранив інший автомобіль, двоє людей отримали травми.