RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Україна попередили про загрозу проросійського перевороту

Агентурна мережу готує проросійський переворот і криваві заворушення в Україні.

Про це повідомляє "Радіо Свобода", посилаючись на слова колишнього російського бізнесмена Олексія Душутін. Він став відомим в Україні після того, як викрив зв'язок з російськими спецслужбами українського бізнесмена Тимофія Нагорного та ще двох осіб.

Зараз Душутін живе в Канаді і організовує туди поїздки артистів і спортсменів. Про це він хотів поговорити з колишнім чоловіком гімнастки Лілії Подкопаєвої Тимофієм Нагорним. Однак, за словами Олексія, той запропонував йому співпрацю з ФСБ і "допомогу за гроші".

"Звернення Олексія Душутіна в СБУ стало початком резонансної "шпигунської" справи. Однак колишній російський бізнесмен, який провів шість років в московській в'язниці і психлікарні після того, як спробував викривати корупцію в будівельному секторі, тепер боїться за своє життя", - йдеться в повідомленні.

Так, Душутін випадково дізнався про частину великої агентурної мережі, яка, за його словами, готує проросійський переворот і криваві заворушення в Україні. Він заявив, що українські правоохоронці не поспішають ні з нейтралізацією цього, ні з захистом таких свідків, як він.

Як повідомляв "Апостроф", український бізнесмен, меценат, організатор численних заходів, громадський діяч, продюсер і екс-чоловік гімнастки Лілії Подкопаєвої Тимофій Нагорний занесений в базу злочинців "Миротворця".