RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Політики влаштували піар на волонтерстві Притули, він пообіцяв війну

У мережі розгорівся гучний скандал за участю відомого волонтера і шоумена Сергія Притули, персональні дані якого без його відома використали політики з ВО "Батьківщина".

"Справа ж не в тому, що я зібрав не 7,5 а більш 30 млн. І навіть не в тому, що якщо вже автор цього поста так пишається мною, то міг би розмістити мої волонтерські банківські реквізити для подальшого збору коштів. Справа в тому, що штаб ВО "Батьківщина" Волинь замість того, щоб перекинути мені трохи грошей на армію, вбухав їх в рекламу абсолютно манипуляторного повідомлення з поєднанням моєї пики і свого політичного бренду", - написав він в Facebook.

Притула також нагадав, що використання зображень, фото публічних осіб, які не мають відношення до політичних організацій на їх офіційних сторінках в мережі Інтернет може розцінюватися, як дезінформація. За його словами, незважаючи на те, що публікація була розрекламована, маніпуляція є свідомою і може мати на меті введення в оману читачів.

"Це були не простих 5 років для мене особисто. І сивини в моїй бороді за ці роки додалося не лише тому, що я старію і у мене багато концертів, а й тому, що було багато чого пережито пов'язаного саме з війною. І тут на горизонті намальовується якась політична організація, яка спокійно примазуються до моїх безсонних ночей, нервів, страхів і більш 5 млн власних коштів", - додав він.

Шоумен також емоційно вказав на той момент, що за час його волонтерства ніхто з політиків не подав руку допомоги і не допоміг ЗСУ в боротьбі з агресором.

"Поважаєш? Став лайк". Чуєте, "сердечники"! Ви що собі дозволяєте? Я вас щось за ці 5 років на кілометр не бачив з пропозицією допомогти моїм волонтерським проектам. Ви якого біса мою пику під свої прапори запхали? Я спеціально для таких довбнів як ви на своїй сторінці пояснював, чому я, як волонтер, тримаюся від політики подалі! Тому що це шкодить волонтерству! А ви зараз що робите, ідіоти?! "- написав він.

До того ж, за словами Притули, він готовий взятися за політиків, що провинилися з усім завзяттям, якщо вони публічно не вибачаться за цей вчинок.

"Якщо в межах 24 годин офіційне вибачення не з'явиться на сторінці ФБ волинської Батьківщини, я урочисто обіцяю відступити від свого принципу аполітичності і візьмуся за вас з усім своїм завзяттям. Сподіваюся, ви розумієте, що завзяття у мене багато! Ви повинні зрозуміти, що я не дозволю "юзати" ім'я і свою репутацію жодному політику в період передвиборної кампанії! ... ви зараз не Притулу хотіли "поюзати", ви весь волонтерський рух хотіли раком поставити. А зараз може вийти навпаки", - додав він.

Пізніше на офіційному сайті ВО "Батьківщина" з'явилася публічна заява з вибаченнями на адресу Сергія Притули.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Притула висловив думку про найбільш обговорювані теми в Україні.