RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

​Відома українська співачка пішла в команду Тимошенко: в мережі ажіотаж

Українська співачка Заслужена артистка України Анастасія Приходько заявила, що покидає велику сцену і йде у велику політику разом із командою Юлії Тимошенко.

Про це співачка сама написала на власній сторінці в Facebook.

"Тепер прийшов час усвідомлено зробити перший крок в своєму політичному житті. Ніде правди діти, що досить багато політиків і лідерів різних партій зустрічалися зі мною і пропонували співпрацю. Але я зробила свій усвідомлений вибір, і йду в команду Юлії Володимирівни Тимошенко. Чому саме Ю.В.Тимошенко і партія "Батьківщина"? Тому що я вважаю, що Юлія Володимирівна найсильніший політик України, і вона дуже імпонує мені своїми людськими якостями", - написала Приходько.

У відповідь на заяву посипалися коментарі користувачів.

"Святе місце порожнім не буває, Надя, посунься", "посміємося в повну силу, коли, нарешті, дізнаємося, хто ж йде до папки) Повір, ходоки не розчарують)", "Щось Настю важко огріло", "А що ? Нехай іде! Савченко вже сходила! І ця сходить. Пропоную взагалі всім дурникам йти в політику від Батьківщини", ""Мамо, а ти ж мені казала...." (С) Спочатку виступаєш від РФ на Євробаченні, потім волонтерство, ..., ведуча на ТБ і вінцем кар'єри політик від Йулі?", - пишуть коментатори.

Як повідомляв "Апостроф" 18 лютого співачка, Заслужена артистка України Анастасія Приходько заявила, що її незаконно використовували в піар-ролику президента України Петра Порошенка. При цьому співачка назвала дане відео передвиборчим роликом Порошенко.