RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Листопад розпочнеться з антициклону: синоптик дала свіжий прогноз по Україні

Початок листопада, так само, як і майже весь жовтень, буде радувати українців не осіннім теплом.

Про це написала синоптик Наталка Діденко у Facebook.

"Починаю з Італії. 1-го листопада на країну знову накинеться потужний циклон і пройдуть сильні зливи. Зачепить Францію та Хорватію. Якщо ви завтра туди збираєтесь чи вже в Італії перебуваєте - уважно, обережно. Мінімум гумові високі чоботи. Україна ж розпочинає листопад антициклонічною погодою. Дощів - навряд, снігу - тим паче. Тумани та серпанки ходитимуть і погіршуватимуть видимість на дорогах. Максимум, з туманів може випадати мряка", - пише синоптик.

За її словами, листопад в Україні почнеться не по-осінньому теплою погодою.

"Висока температура повітря із жовтня переходить у листопад: завтра протягом дня в Україні +12+17 градусів, на Заході та Півдні +15+20 градусів. Прохолодніша погода очікується у Сумській, Харківській та Луганській областях, +9+13 градусів. Трохи посилиться вітер, тому, сподіваюсь, він зможе розсіяти туман з вологими хмарами, які щось захопилися)", - повідомляє Діденко.

У Києві, пише метеоролог, 1-го листопада опадів не передбачається, місцями туман, протягом дня близько +14 градусів. Проте, ближче до вихідних температура трохи знизиться.

"Ближче до вихідних трохи похолодає, проте це зниження температури повітря буде лагідним, до +9+15 градусів. Можна поробити всю передзимову роботу і ще й нагулятися в парках)", - написала експерт.

Як повідомляв "Апостроф", в середу, 31 жовтня, в Україні триватиме тепла погода без серйозних опадів.