RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

​У Павлограді попрощалися з учасником АТО, який пройшов Іловайський котел: фото і відео

У суботу, 27 жовтня, покінчив життя самогубством боєць батальйону "Донбас", який пройшов Іловайський котел.

Про це повідомляє видання TVNews.

33-річний Сергій під час бойових дій отримав важкі поранення. А служив і захищав Україну не дивлячись на погляди своїх батьків, які самі з Росії.

"Він пройшов Іловайський котел, вижив після важких поранень, а в мирному житті не зміг протистояти труднощами, знайти себе", - йдеться в повідомленні.

Попрощатися з Сергієм в Костянтинівському районі Донецької області прийшли його побратими, родичі і друзі. Поховають його тут же, де він і проживав останнім часом.

Як розповіла ветеран АТО, боєць батальйону "Донбас" Людмила Калініна, на жаль, подібні ситуації не рідкість. Повернувшись з війни, нерідко в мирному житті люди не можуть знайти себе, втрачають сенс життя. Хтось знаходить вихід в алкоголі або наркотиках, хто накладає на себе руки. На думку Людмили така ситуація складається через відсутність дієвої психологічної підтримки на місцях тим, хто повертається із зони бойових дій.

Як повідомляв "Апостроф", 26 жовтня в госпіталі у Львові помер боєць Збройних сил України Олег Фомін, який отримав поранення в бою на Донбасі.