RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Скляні очі і спритні ноги: мережі в шоці від пропагандистського відео бойовиків ЛНР

У мережі бурхливо відреагували на пропагандистський ролик бойовиків так званої ЛНР, в якому жителів окупованого Донбасу запрошують прийти і проголосувати на так званих "виборах".

Ролик опублікував у своєму Twitter популярний блогер з псевдонімом "Фашик Донецький".

"Прекрасний ролик, я вважаю. Скляні очі без сліду думки, рухи роботів. Дуже життєво, так", "У цієї дівчинки очі порожні-порожні", "Су*а, у "Миротворця" вистачить місця на все це лайно?"," Який електорат, така і реклама для нього", "Потрібно їм повідомити, що тих, хто голосував, позбавлять пенсії в Україні", Навіть за гроші професійні тролі не змогли б поглумитися над народами луганди так, як зробили їх недопіарщікі. Це просто сюр. Як можна не помічати в якому є*анаріумі вони живуть і продовжувати топити за республіку, адже є ж хто топить і не за бабоси. Що у них в голові?", "Скажіть, а їх потім розстріляють? Ви обіцяєте?", "Довго намагався згадати, де я бачив щось подібне. За стилем, не по суті. Згадав!! Під кінець совка по совковому телебаченню реклама "московський вентиляторний завод". Немає там дна. Відсутнє як таке", - пишуть коментатори.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі показали фото паркану, яким з боку Росії відгородилися від окупованої бойовиками ЛНР частині Луганської області.