RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Активісти і ветерани АТО влаштували в Києві серйозні розборки з маршрутниками: опубліковані фото і відео

10 листопада активісти С14, Спілки ветеранів війни з Росією, Ветеранського братерства, Київської міської спілки ветеранів АТО та інші ветерани на Центральному автовокзалі влаштували розборки через неповагу до себе перевізників.

Про це повідомляється на сторінці C14 news - резерв у Facebook.

Як повідомляється, причиною незадоволення ветеранів стали: регулярні відмови (часто хамські) безкоштовного перевезення бійців; фірми, які незаконно проводять поїздки на окуповану територію та в Росію; фейкові оголошення Кабміну на касах про те, що бійці повинні компенсувати 50% вартості квитків.

"Вдалось поспілкуватись з керівництвом Автовокзалу, яке попри всі докази заперечували свою провину. Далі воно взагалі втікло та закрилося по кабінетам. Тим не менш результат є.

Прямо сьогодні почали всім захисникам продавати безкоштовно квитки. Всі фейкові оголошення зникли. Діяльність фірм, які катають в Донецьк, Луганськ, Москву і т. п. обіцяли перевірити.Ми привернули увагу, навели кіпіш і просто так це точно не залишимо", - йдеться далі у повідомленні.

Як раніше повідомляв "Апостроф", учасник бойових дій на Донбасі, Віталій Драган, якому лікар київського Інституту раку Анна Губарєва відмовила в пільговому лікуванні, полетів до Туреччини проходити лікування безкоштовно.