RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Погода не для прогулянок: синоптик розповіла про прогноз на найближчі дні

Найближчими днями осінь наверстає своє: температура повітря знижуватиметься, а холодний вітер і мряка доповнять картину.

Про наближення холодів розповіла синоптик Наталка Діденко у Facebook.

"Жовтого листя і листопадового тепла стає менше, а осіннього холоду та дискомфорту більше. Завтра похолодає ще на кілька позначок і в більшості областей України буде лише +3+6 градусів, лише на Заході та крайньому Півдні України трохи вище, +7+13 градусів. До холоду причепиться сильний вітер. Завтра гульня вулицями - таке собі задоволення, хіба що уривчастими кенгурячими перебіжками-стрибками між кав‘ярнями, музеями та магазинами. Одягайтеся тепліше, особливо не забудьте про шапку, капюшон та щільний закручений шалик", - розповыла синоптик.

За її словами дощів найближчими днями очікувати не варто.

"Дощів нема далі. Вони обрали собі тимчасово Західну Європу (карта). У Києві неділя буде холодна та вітряна, протягом дня +2+4 градуси. Понеділок перехопить сиру холодяку та штормовий вітер. Так що радіємо жовтому листю, його поки що достатньо, можна буцать ногами, щоб зігрітися", - підсумувала Діденко.

Як повідомляв "Апостроф", справжня зима зі снігом і сильними морозами прийде в Україну вже після Нового року, ближче до середини січня.