RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Померла відома українська актриса: в мережі хвиля скорботи

10 листопада стало відомо про смерть відомої української актриси Київського театру драми і комедії на лівому березі Дніпра Юлії Волчкової.

Про це повідомляється на сторінці театру в Facebook.

"Світла пам'ять. Сьогодні після важкої хвороби пішла з життя актриса Театру драми і комедії на лівому березі Дніпра, заслужена артистка України Юлія Волчкова. Глибоко сумуємо з приводу передчасної смерті чарівної жінки з дивовижною енергетикою і художнім талантом. Висловлюємо щирі співчуття родині та близьким, розділяємо скорботу всіх, хто знав або працював з Юлією Волчковою", - йдеться на сторінці театру.

Волчкова пішла з життя на 44 році. Друзі пишуть, що Юлія хворіла і померла в лікарні. Що саме стало причиною смерті молодої актриси, на даний момент невідомо.

Юлія Волчкова були актрисою театру драми і комедії на лівому березі, вона також грала в багатьох серіалах і фільмах. Найвідоміші з них - "Нитки долі" і " Кільце з рубіном".

Як повідомляв "Апостроф", в четвер, 1 листопада, в Києві, в Будинку кіно, попрощалися з видатним українським режисером-мультиплікатором Давидом Черкаським.