RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Киянин покусав поліцейських, які приїхали на його скандал з дружиною

12 листопада неадекватний чоловік побив та покусав патрульних, які прибули на виклик про сімейний конфлікт.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

До чергової частини Дарницького управління поліції зателефонував неповнолітній, який повідомив про конфлікт між батьками.

По прибуттю правоохоронці встановили, що між чоловіком та жінкою неодноразово виникали сімейні сварки, для розв’язань яких регулярно викликали поліцію.

Черговий конфлікт завершився тим, що 43-річний голова сім’ї категорично відмовився спілкуватися із поліцейськими, а при спробі затримати – одного співробітника ударив, а іншого вкусив.

У порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України киянина затримали, слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Затриманому оголошено про підозру у вчиненні злочину, за який передбачено до п’яти років позбавлення волі. На час досудового розслідування суд обрав правопорушнику міру запобіжного заходу – цілодобовий домашній арешт.

Як повідомляв "Апостроф", у Миколаєві патрульному поліцейському зламали щелепу під час затримання нетверезого та агресивного водія Infiniti.