RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

До Києва йде сніг з дощем: з'явився свіжий прогноз погоди в Україні

Найближчими днями в Україні стане іще холодніше: зниження температури повітря доповнять дощ і мокрий сніг.

Про це повідомила синоптик Наталка Діденко у Facebook.

"Тиждень явно хоче сподобатися листопаду і тому найближчими днями ми відчуємо усі "принади" глибокої осені. Буде в Україні холодно. Вночі 0-5 морозу, на Сході до -5-7 градусів. Вдень +1+3 градуси, на Сході від 2 морозу до 2 тепла. На Півдні +6+10 градусів. На Заході +8+13 градусів. Завтра в Приазов’ї - Донеччина, Запоріжжя - а також на півдні Луганщини дощ та мокрий сніг із сильним східним вітром! На решті території поки що без істотних опадів, максимум противна мряка", - розповіла метеоролог.

За її словами, 14 листопада із заходу прийде атмосферний фронт і принесе у наші західні області переважно дощ, на Північ та подекуди в Центр мокрий сніг.

У Києві 13 листопада буде холодно: вночі до -3 градусів, вдень близько нуля. Проте поки що без опадів.

"А ось 14 листопада у столиці погода стане ще некомфортнішою - дощ, сніг, поривчастий вітер, пронизлива холодяка. Одягайтеся тепло, налягайте на вітамінні та яскраві продукти, не залежуйтеся в хатах, якраз пора шастати музеями, кіно та зустрічатися за тісними столами із подружками у теплих кафе", - додала Діденко.

Як повідомляв "Апостроф", в понеділок в Україні очікується холодна і вітряна погода. Середня температура не перевищить +2 +6 градусів.