RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Миттєва карма: під Києвом застрелили магазинного злодія, фото

У ніч на 19 листопада житель с. Стадниця Тетіївського району застрелив магазинного злодія на місці злочину.

Про це повідомляє Нацполіція Київської області.

Крадієм виявився чоловік, який раніше неодноразово мав проблеми із законом за скоєння майнових злочинів.

Так, о 3-й годині ночі на мобільний телефон господаря магазину села Стадниця Тетіївського району надійшло смс-повідомлення про спрацювання сигналізації в магазині. Вже за кілька хвилин чоловік та його зять приїхали до торгівельного закладу.

По приїзді чоловіки побачили, що навісний замок вхідних дверей був зірваний. Тож власник залишився на дворі, а його зять зайшов у приміщення. Там він виявив зловмисника зі зброєю в руках. Молодий чоловік не розгубився і вихопив у крадія пістолет. Однак, той і гадки не мав, що у лиходія була ще одна одиниця зброї. Тікаючи, нападник почав стріляти. У відповідь родич власника магазину, захищаючись, здійснив постріл. Куля влучила втікачу в область шиї.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Тетіївського відділення поліції, фахівці-експерти, судово-медичний експерт. Зброя вилучена і направлені на експертизу. Тіло загиблого зловмисника направлено на проведення судово-медичної експертизи для встановлення причин смерті. Кваліфікацію даної події нададуть слідчі.

Як повідомляв "Апостроф", у Києві камери спостереження зафіксували шахрая, який краде в магазинах, обманюючи продавців.