RU  UA  EN

Вівторок, 19 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 березня

Всі новини

У Росії емоційно відреагували на серйозні проблеми з Керченською мостом

Депутат Держдуми від Севастополя Дмитро Бєлік дав скандальний коментарю про проблему з Кримським мостом.

Про це повідомляють росЗМІ.

Депутат відповів на заяву Міністерства з питань "тимчасово окупованих територій" України про те, що опори Керченського моста почали зміщатися і просідати.

"Коли в Україні національні проекти летять в глибоку прірву, залишається з міліметровою лінійкою вираховувати просідання чужих мостів. Ось вона - позиція горе-реформаторів: кораблі стоять, заводи мовчать, населення кричить, і тут потрібен якийсь об'єкт для відволікання уваги. І що для цього підходить краще, ніж "просідання" Кримського моста?" - сказав він.

На думку Бєліка, заяви представників міністерства пов'язані з бажанням відвернути увагу населення від економічної ситуації в країні.

"Якщо вже міряти все міліметровими лінійками, то не варто забувати, що Крим теж дрейфує в бік Росії, про це заявляли наші геологи ще два роки тому. Так що, дивись, і міст не буде потрібен, ми фактично з'єднаємося з материковою частиною Росії. але це питання до вчених, на сьогоднішній день ми бачимо позицію фокусника: закрита тканиною власна економіка. Помах - і всі бачать Кримський міст, який просідає. Глядачі аплодують, у них тепер все добре, а в Росії все дуже погано. Завіса. Щасливі українці розходяться по домівках, де їх чекають нові зростання тарифів ЖКГ, цін на продукти харчування і нова порція антиросійської істерії", - заявив депутат.

Як повідомляв "Апостроф", результати космічної зйомки свідчать про те, що незаконно збудований Російською Федерацією Керченський міст зміщується. А раніше стало відомо, що на автоподходах до збудованого російськими окупантами Керченського мосту частково відсутнє освітлення. Також в середині листопада з'явилася інформація, що по побудованому російськими окупантами Керченському мосту стало небезпечно їздити через те, що дорожнє покриття вкрилося кригою. Відповідне відео опублікував в мережі водій, показавши масштабну аварію на мосту за участю більше 10 автомобілів.