RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Летів для участі в спектаклі: в Україну не пустили відомого російського танцюриста

В аеропорту України не дозволили в'їзд в країну відомому російському актору і танцюристу Ільдару Тагірову, який повинен був брати участь у виставі в Одесі.

Про це повідомляє інформагентство УНІАН.

Його не пропустили прикордонники в аеропорту Одеси, він летів літаком з Мінська (Білорусь). Один з учасників театральної команди U! Zahvati (Київ) розповів, що 23-річний Тагіров повинен був виконувати головну роль у виставі-променаді DIALOGY. Прем'єра постановки була запланована в Одесі на 1 і 2 грудня.

"Як стало відомо команді U! Zahvati, 1 грудня близько 16.00 Ільдара Тагірова не пустили в Одесу, мотивуючи це в офіційних документах тим, що" він не може підтвердити мету перебування в Україні", - повідомив представник театральної команди.

Але сам танцюрист заявив, що всі необхідні документи для підтвердження мети поїздки в Одесу були зібрані заздалегідь. Також його виступ вже давно анонсували в Україні.

Ільдар Тагіров є громадянином Росії, але активно займається публічною творчою діяльністю переважно в Європі. Його участь у виставі DIALOGY в Одесі було заплановано понад рік тому. Також він у 2012 році став переможцем українського проекту Танцюють всі, який виходить на телеканалі СТБ.

Як повідомляв "Апостроф", в зв'язку з воєнним станом Україна закрила в'їзд для чоловіків з громадянством Російської Федерації у віці від 16 до 60 років.