RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Більше бабусю ніхто не бачив: мережі повеселила розповідь про знущання в аеропорту Борисполя над росіянами

У мережі опублікували "реальну" розповідь росіянки, яка прилетіла з Москви в аеропорт Борисполя.

Про це повідомляє організація "Миротворець" на своїй сторінці в Facebook.

У соціальних мережах поширюють історію про громадян Росії, які прилетіли в Україну, про "знущання" над ними українських солдатів. Росіянка в тексті акцентувала увагу на жорстокому поводженні і нелюдських заходах, які "застосовують" до росіян.

Вона почала з того, що прибула з іншими своїми співгромадянами літаком з Варшави в аеропорт "Бориспіль", де всіх пасажирів вистоїли біля гейта і підійшли перевіряти українські солдати з собакою.

"У бабусі біля мене почався напад, вона впала на підлогу, і солдати потягли її бездиханне тіло прямо по підлозі, без носилок, кудись в свою комірчину. Коли солдати підійшли перевіряти паспорт у мене, собака вирвалася у одного з солдатів (або він спустив її, але я хочу думати, що все-таки вирвалася) і вихопила у матусі її однорічну дитину. Після цього собака почала пожирати малюка поки солдати сміялися над ним і ридаючою матір'ю, яка намагалася відбити свою дитину у монстра. Зрештою солдати зглянулися, відібрали бездиханне тіло дитини у собаки і віддали його матері, яка, здається, до того моменту збожеволіла від горя", - написала росіянка, яка це "бачила".

Потім вона уточнила, що підійшла черга перевіряти паспорт і у неї. Коли солдати побачили, що вона громадянка РФ, то вдарили її, а сама вона втратила свідомість. За її словами, прокинулася вже в кімнаті і прикута до батареї.

"Так мене, коли я плакала, згвалтували 15 українських солдатів і собака", - написала росіянка.

Також вона підкреслила, що її потім відпустили і заявила, що спробує прилетіти на наступному тижні, "може на цей раз вийде".

Як повідомляв "Апостроф", бойовики так званої ЛНР залякують місцеве населення новими фейк про українських військовослужбовців.