RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

У США показали яскраву пародію на ревнивого Трампа і пустотливого Путіна: відео

Шоу Saturday Night Live показало ролик-пародію, в якому пожартували над зустріччю президента США Дональда Трампа з президентом Росії Володимиром Путіним в Аргентині.

Сценка опублікована на сторінці SNL в YouTube.

У ролику розіграли сценку, яка нібито відбувається після саміту G20. Головними дійовими особами стали президент США Дональд Трамп у виконанні Алека Болдвіна, президент Росії Володимир Путін - його грає Бек Беннет і принц Саудівської Аравії Мухаммед бін Салман аль-Сауд, якого зіграв Фред АРМІС.

На початку ролика Трамп, що самотньо стоїть на балконі, журиться через те, що в США знову заговорили про його змову з Росією. У цей момент до нього підійшов традиційно напівголий Путін, поцікавившись: "Донні, чому ти ще не спиш? Іди в ліжко, дитинко".

На це глава США відповів, що не може змиритися з тим, як Путін дружньо вітався з саудівським принцом під час саміту G20.

Зніяковілий Путін заспокоює Трампа, пояснюючи, що це було просто імпровізоване рукостискання, а вони з принцом навіть не друзі.

В цей час на балкон виходить сам Мухаммед бін Салман аль-Сауд з яким Путін влаштовує ще більш гаряче рукостискання, що закінчується загальним вигуком "номер один". На це стривожило Трамп каже, що вважав себе "номер один" для Путіна. Глава Кремля ж йому відповідає, що Трамп для нього як "головна дівчина", а цей "саудівський хлопець просто випадкова шл * ха".

Втім у Путіна тут же розгорається розмова з принцом, під час якого вони згадують, як принц сказав, що не причетний до вбивства журналіста Джамаля Хашоггі. Однак він уточнює, що сказав саме так, тому що тоді був "день навпаки" (день, коли замість да потрібно говорити немає - "Апостроф"). Після цього розвеселити принц і глава Кремля влаштовують нове рукостискання.

Далі в відео Трамп вибачився перед Путіним за скасування зустрічі на саміті. Глава РФ у відповідь сказав, що все розуміє. Однак тут же підколов Трампа, запитавши, коли він все таки зможе переїхати в свій пентхаус в Trump Tower в Москві.

Принц і Путін також ще раз пожартували про вбивство журналіста. Нібито, коли Трамп дзвонив Цалмунни з вимогою пояснити, той відповів йому "тобі потрібна нафта чи ні". Після цього вони знову розігрують гаряче рукостискання.

В кінці ролика Путін каже Трампу, що тепер побачиться з ним не скоро, оскільки вважає за краще спілкуватися з президентами, які не перебувають під слідством.

Далі Салман і Путін йдуть випивати, а самотній Трамп співає "Не плач за мною, Аргентина".

Нагадаємо, колишній адвокат Трампа Майкл Коен раніше заявив, що до закінчення республіканських праймеріз в 2016 році Трамп вів переговори про будівництво в Москві Trump Tower. При цьому він збирався подарувати пентхаус, який коштує близько 50 мільйонів доларів саме Путіну.

Як відомо, рукостискання Путіна і саудівського принца стало хітом мережі.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі давно сміються над лідерами різних країн і гучних подій за їх участю. Так, в мережі з'явилася жорстка карикатура на президента РФ Володимира Путіна, який нібито повісився на Керченському мосту. А відомий карикатурист Сергій Йолкін намалював картинку, де зобразив політиків, які роздмухують нафтову бульбашку. Крім цього в мережі показали карикатури на Путіна в Парижі, куди він запізнився на церемонію до 100-річчя закінчення Першої світової війни.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Суспільство
Теги: Трамп, Путін