RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Коли і де в Україні випаде сніг: синоптик дала прогноз

В Україну найближчими днями нагряне "європейська зима", яка прихопить із собою налипання мокрого снігу і ожеледицю.

Про це написала в Facebook синоптик Наталка Діденко.

"Сьогодні атмосферний фронт, який добре видно і на свіжому супутниковому фото і на карті поточної погоди в усій Європі, поступово рухатиметься у східному напрямку. У зоні фронту йтимуть мокрий сніг та дощ. Опади формуватимуть налипання мокрого снігу, ожеледь, посилюватимуть ожеледицю. Словом, робитимуть все, щоб випробувати на міцність нашу любов до грудня і до так званої "європейської" зими", - написала метеоролог.

За її словами, найближчої ночі лише Захід опиниться без опадів, на решті території України ще сніжитиме, дощитиме і мрячитиме. 6 грудня, прогнозує синоптик, вдень опади припиняться, температура повітря знизиться. Лише у східних областях грудня пройде мокрий сніг із дощем.

Вночі в Україні 0-5 морозу, вдень від 3 морозу до 1 тепла. У східних областях вночі та вдень близько нуля, у південній частині до +1+5 градусів.

У Києві найближчої ночі - мокрий сніг, завтра вдень - без опадів. Температура повітря у столиці становитиме вночі та вдень 0-2 градуси морозу, а завтра надвечір похолодає до -3-5 градусів. 7-го грудня, як пише Діденко, мороз посилиться.

Як повідомляв "Апостроф", у середу, 5 грудня, в Україні очікується дощ, мокрий сніг, ожеледь, туман і штормовий вітер.