RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Попалися, негідники: одкровення конспіролога Азарова підняли на сміх в мережі

У мережі висміяли публікацію в соцмережі Twitter колишнього прем'єр-міністра України Миколи Азарова про "перевороти" в Україні та Франції.

Про це написав журналіст Денис Казанський вTwitter.

У своєму пості Азаров пропонує порівняти фото з київського Майдану 2014 року з масовими протестами у Франції, які відбуваються зараз. Спільною рисою екс-прем'єр окреслив наявність на площі піаніно.

"Піаніно! Які ще докази потрібні, щоб із першого погляду розкусити змову? Звичайно ж, піаніно! Все ясно! Держдеп змушує своїх агентів грати на піаніно. Попалися, негідники! Це чудовисько у нас прем'єр-міністром працювало, якщо що", - написав з сарказмом Казанський.

Під постом журналіста з'явилися забавні коментарі користувачів.

"Міколай Азіров: "Ріяль в кістях"", "Піаніно ... о, Боже, путин адже тричі грав на піаніно! Так він агент?! Спалился ні за пучку табака..розвідник називається", "Все, хто до сих пір не вірить, що підор Кіля Азіров був агентом впливу Кремля - уважно подивіться на місце його нинішнього перебування", "Піаніно тільки в Києві. В інших випадках рояль", "Театр починається з вішалки, а державний переворот з рояля", "Так, Держдеп і не підозрював, що такі "спостережливі люди" моніторять його діяльність", - пишуть коментатори.

Як повідомляв "Апостроф", в рамках розслідування проти ОЗУ побіжного президента України Віктора Януковича були оголошені в розшук колишній прем'єр-міністр Микола Азаров і екс-глава Нацбанку Сергій Арбузов.