RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

​У Дніпрі вибухнув скандал через шахраїв-жебраків: опубліковано відео

На автовокзалі в Дніпрі помітили "волонтерів", які збирали гроші для невідомих організацій.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ в Facebook.

"Сьогодні на автовокзалі Дніпра вибухнув скандал. Волонтер і радник голови Дніпропетровської обласної ради Олександра Каладжіева разом з поліцією затримала жінку, яку запідозрила в шахрайстві", - йдеться в повідомленні.

Каланджіева також заявила, що так звана волонтер застосувала грубу силу до неї і її матері.

"Ну ось Вам і приватна властність, автовокзал Дніпро! А було все так...Десь приблизно у 13.10 дня я зайшла у автобус Дніпро-Полтава, щоб допомогти занести мамі Наталі Лукашенко багаж, вже звелася виходити, коли у автобус зайшла жінка представилася волонтером фонду "Ежики", я культурно попросила вийти з автобусу і не перешкоджати вхід/вихід пасажирам та проводжаючим, на що почула "Не мешайте мне работать", я попросила в друге, так же чемно, як і попередньо, але жінка продовжувала свою розповідати та почала просити гроші у пасажирів, що вже були у автобусі. Моя мама попросила показати документи, на що почула "кто вы такая, покажите свои"!!! Я дістала своє посвідчення та показала, вона почала відкривати свою папку із документами фонду. Тоді я вирішила зробити фото документів фонду, для подальшої перевірки цієї організації,але на мій рух до телефону, жінка почала мене бити папкою та руками по голові, ми з мамою висмикнули папку і я одразу набрала поліцію,жінка погрожувала що автобус нікуди не поїде, але я поцілувала свою мамулю, та вийшла з автобусу, слідом пішла і вона", - розповіла волонтер.

Незабаром на платформі журналісти побачили ще одну людину з грошовим ящиком, яка також представилася волонтером, але вже з іншого фонду. Чоловік розповів, що свою зарплату отримує в залежності від того скільки "наволонтерить".

Як повідомляв "Апостроф", в столичному метро помічено нахабного молодого шахрая, який виманює у людей гроші, розповідаючи історії про те, що "немає грошей на квиток додому".