RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Відомого прихильника "російської весни" оштрафували за тінь його будинку в Криму

Російські окупанти анексованого Криму оштрафували відомого прихильника "російської весни" Олега Зубкова на 200 тисяч рублів (близько 83 тисячі гривень, - прим. ред.) за тінь від належного йому будинку банкетного залу і його опори, що виходять за територію парку левів "Тайган", яким він володіє.

Про це повідомляє Крим.Реаліі.

"Ситуація з опорами банкетного залу, схоже, поки безвихідна. Земля за парканом парку левів "Тайган" належить Міністерству майнових і земельних відносин Криму, проте міністерство не самостійно сьогодні приймає рішення по виділенню земельних ділянок. Всі земельні ділянки в даний час в Криму можуть виділятися виключно після "благословення" голови Криму. Сергій Аксьонов швидше повіситься, ніж дозволить виділення цих 4 м² Олегу Зубкову під розміщення колон банкетного залу", - цитує видання слова Зубкова.

За словами Зубкова, в міністерстві земельних відносин анексованого Криму не приховують інформацію про те, що Сергій Аксьонов особисто заборонив видавати будь-які дозвільні документи на прізвище Зубков.

"Я заплатив вже 2 штрафи по 100 тисяч руб. (41 тисяча гривень, - прим. ред.) За 4 опори будівлі площею 4 м², що стоять за парканом колишньої території військової бази і за 53 м² тіні падаючої на поле в післяобідній час від цієї будівлі", - розповів бізнесмен.

За його інформацією наступним рішенням суду може стати знесення опор будівлі.

"Не виключаю, що таке рішення суду буде вже на знесення. Знесення опор будівлі буде гучним, оскільки я буду в прямому ефірі на своїх інтернет ресурсах транслювати "торжество" російських законів. Однак будемо сподіватися, Кремль все ж змінить нинішнього главу Криму і після його догляду, можливо, питання в Криму будуть вирішуватися без хабарів і всієї цієї корупції", - зазначив Зубков.

Олег Зубков стверджує, що протягом п'яти років не може оформити документи на земельні ділянки, де знаходиться його власність.

Відзначимо, власник парків "Казка" і "Тайган" - Олег Зубков, був активним прихильником окупації Криму. Пізніше, однак, Зубков розчарувався в окупаційних владі і заявив, що при Україні було краще.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Зубков заявив, що має намір отримати громадянство Туреччини і розвивати свій бізнес там.