RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Під Києвом чоловік ногами забив до смерті дружину, яка загуляла

У селі Нова Маківка Рокитнянського району чоловік забив власну дружину до смерті.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

Встановлено, що напередодні між подружжям виникла сварка і дружина пішла з дому. Чоловік знайшов її через кілька днів в будинку одного з місцевих жителів. У помешканні знайомого він жорстоко побив дружину і забрав її додому. Коли вранці прокинувся, жінка була вже мертвою.

Зловмисник зізнався поліцейським, що бив свою дружину ногами, наносячи побої по всьому тілу. Тіло 32-річної потерпілої направлено до моргу районної лікарні для встановлення причин смерті.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Рокитнянського відділення поліції. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України.

Чоловіка затримано у порядку ст. 208 КПК України і оголошено про підозру. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Триває слідство.

За нанесення тяжких тілесний ушкоджень, що спричинили смерть, 34-річному місцевому жителю загрожує ув’язнення до десяти років.

Як повідомляв "Апостроф", 29 листопада в російському курортному місті Єсентуки співробітник ФСБ РФ задушив свою дружину, після чого наклав на себе руки.