RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

​Під Житомиром сталося смертельне ДТП: серед сімох постраждалих троє дітей

24 грудня в Житомирській області сталося ДТП, в якому загинула людина, ще семеро, серед яких троє дітей, госпіталізовано до медичних установ.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіціі області.

ДТП за участю двох автомобілів сталася сьогодні близько 15:30 на автодорозі Виступовичі - Житомир - Кам'янець-Подільський, поблизу села Дениші.

"Попередньо встановлено, що водій автомобіля "Опель Астра", 41-річний житель Києва, виїхав на зустрічну смугу руху та скоїв зіткнення з автомобілем" ВАЗ 2104 "під керуванням 26-річного жителя Житомира", - йдеться в повідомленні.

В результаті аварії загинув пасажир "ВАЗ" - 31-річний житель обласного центру. Водіїв обох транспортних засобів, пасажирів "Опеля", 35-річну киянку і 38-річну жительку Хмельницької області, а також трьох дітей у віці від 6 до 9 років з травмами різного ступеня тяжкості доставили в медустанови.

"Зараз на місці ДТП продовжує працювати поліція. Всі обставини і причини, які призвели до ДТП, встановлюються", - повідомили в ГУНП.

Як повідомляв "Апостроф", на відомому гірськолижному курорті України - Драгобрат сталося ДТП за участю місцевого бізнесмена, в якому серйозно постраждала дівчина. При цьому, ПП хочуть зам'яти.