RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Хворі люди: в мережі висміяли запропонований в Росії "план" по знищенню США

У Росії запропонували розгорнути Гольфстрім для знищення США.

Про це повідомляють Россмо.

У РФ запропонували підступний "план": прорив радіальної дайки ісландського вулкана Снайфельсйокюдль термоядерним зарядом обрушить південно-західний схил з льодовиком в Атлантичний океан і як наслідок спровокує розворот течії Гольфстрім, води якого затоплять східне узбережжя Північної Америки.

"Що виник зсув створить натиск води в улоговині Ірмінгерского моря до Лабрадорского шельфу, де глибина на краї - 300 метрів, в каньйоні - більше двох кілометрів. Тим самим отримаємо довгу хвилю в південно-західному напрямку. Наскільки далеко вона просунеться по осі мірамічі - Вашингтон, залежить від напору", - вважає автор публікації чоро Тукембаев.

На його думку, "природний канал подібний аеродинамічній трубі, на вході якої вулкан, на виході - Вашингтон", і розташований поперек "протоки імені Сталіна", про який говорив лауреат Нобелівської премії миру, радянський фізик-теоретик Андрій Сахаров.

Тукембаев заявляє, що в разі застосування російського підводного безпілотника "Статус-6" ( "Посейдон") наслідки суперцунамі посилить радіоактивна вода. Також автор розглянув можливість затоплення Європи, для чого буде потрібно створити хвилю в "природному каналі", який починається від вулканічного острова Ян-Майєн і досягає Амстердама.

Користувачі мережі висміяли таке "пропозицію" в коментарях.

Як повідомляв "Апостроф", в Росії вирішили створити систему автоматичного відповіді на випадок ядерного удару США і загибелі президента Володимира Путіна.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Суспільство
Теги: США, Росія