RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Новорічні затори і черги: українці масово "штурмують" магазини

Українські міста в неділю, 30 грудня, зупинилися в кілометрових заторах на підступах до супермаркетів, а на касах стоять величезні черги.

Про це повідомляє ТСН.

Відзначається, що в Одесі до вечора майже зупинився центр міста, куди люди потягнулися за подарунками і продуктами на новорічний стіл. Особливо скаржаться таксисти - люди досиділи до останнього дня.

Щоб потрапити на одеський "Привоз" авто доводиться залишати в декількох кварталах. На самому базарі не протиснутися. І якщо покупці скаржаться, що ціни кусаються, то продавці навпаки радіють, що товар швидко розпродають.

"Люди ікру ось носять банками, ви що не бачили? А кажуть, що їсти нічого. Одеса - найбагатше місто в цьому світі", - жартують місцеві.

У Львові звичний повільний ритм міста перетворився чи не в марафон. Люди безперервними натовпами купують їжу на святковий стіл і подарунки рідним під ялинку. Бюджет Нового року б'є по кишені. Городянки кажуть, що на стіл витрачають по 4-5 тисяч гривень.

"Це звичайно б'є по кишені, мінімальний бюджет новорічного столу 4-5 тисяч", - розповіла львів'янка на камеру.

А ось продавці кажуть, що купують мало, тому що грошей у людей немає. Мовляв, бережуть кошти на Різдво.

У Києві перед торговими центрами теж купа машин і забиті парковки. Люди створюють тисняву в магазинах. "Сумують" полки з чаєм і кавою, а ось в алкогольних відділах - справжній ажіотаж. В супермаркетах навіть влаштовують "війни" за візки для продуктів.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, як буде працювати в Києві транспорт в новорічну ніч.