RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Відірвало голову: під Луцьком сталася страшна ДТП із велосипедистом, фото

2 січня на Волині невідомий водій збив 72-річного велосипедиста, унаслідок чого той помер на місці, отримавши травми несумісні з життям.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Десь між 5-ю і 6-ю годиною ранку по вул. Княгині Ольги в місті Нововолинську було скоєно смертельний наїзд на 72-річного чоловіка, який виїхав на традиційну ранкову велопрогулку.

Як повідомляють очевидці, авто наїхало на постраждалого ззаду і протягнуло разом із велосипедом майже 100 метрів. Травми були страшні – чоловікові відірвало голову.

Повідомляється, що дідуся збила біла чи світло-сіра іномарка, зовні схожа на Opel Combi або Renault Kangoo.

Правоохоронці наразі встановлюють транспортний засіб та особу водія, котрий скоїв летальну ДТП й покинув місце події. Попередньо зловмисник втік у напрямку львівської траси. На автомобілі – розбита права фара та тріснуте лобове скло.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого, слідчі відомості внесуть в Єдиний реєстр досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі терміном від 3 до 8 років, повідомили у поліції області.

Як повідомляв "Апостроф", у середу, 2 січня, під Києвом сталася смертельна ДТП за участю маршрутки, в результаті якої загинуло троє осіб.