RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

​Пам'ятаю уривки: обвинувачений у звірячому вбивстві сім'ї в Вінниці заговорив в суді

Чоловік, який вбив у передноворічну ніч всю свою сім'ю, на судовому засіданні з обрання запобіжного заходу заявив, що пам'ятає все уривками.

Про це повідомляє ТСН.

Під час судового процесу у чоловіка майже постійно були закриті очі, а на питання визнає свою провину у вбивстві говорить, що пам'ятає тільки часткові уривки.

Згідно з матеріалами сторони звинувачення, підозрюваний зраджував дружині, тому в родині були постійні скандали. Вбивство планував заздалегідь. "Через деякий час вирішив скоїти вбивство з метою усунення перешкод проживання з іншою жінкою", - стверджує прокурор Валерій Шиманський.

Адвокат просив для підзахисного медичної допомоги, але лікарі швидкої після огляду дозволяють продовжити засідання. Нарешті суддя оголосив рішення - 60 діб арешту. Вбивство сталося в квартирі напередодні нового року. Загиблі - двоє жінок - екс-дружина і мати підозрюваного, а також - дитина восьми років. Трирічна дівчинка, як повідомляється, коли приїхали медики, була ще жива, але через годину померла в реанімації.

Родичі загиблих, які приїхали до них за 200 кілометрів зустрічати Новий рік, не тямлять себе від відчаю. "Моя тітка проживала, це ми приїхали до дітей в гості на новий рік", - сказав родич Володимир Чабанюк.

Сім'я була порядна і небідна, кажуть сусіди. 30-річний чоловік, його мати, дружина і двоє дітей жили в чотирикімнатній двоповерховій квартирі. Відомо, що чоловік був айтишником, а його дружина - домогосподарка.

За словами правоохоронців, підозрюваний міг розправитися з колишньою дружиною через тривалий конфлікт. Рік тому подружжя розлучилося, мати зловмисника проживала з невісткою та онуками, у них були хороші відносини. Отже, чоловік міг убити рідних під час чергової сварки.

Пізніше підозрюваний зізнався слідчим, що вбивав молотком. Поліцейські вже знайшли знаряддя злочину. Сам глава сім'ї і викликав швидку. Чоловіка відразу затримали, він був тверезий і в здоровому глузді, кажуть в поліції. Зараз підозрюваному призначена психологічна експертиза. За масове вбивство чоловікові загрожує довічне ув'язнення.

Як повідомляв "Апостроф", 30-річний підозрюваний у вбивстві чотирьох осіб у Вінниці 31 грудня, міг скоїти його через затяжний конфлікт з дружиною.