RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

Проспався після новорічного запою: в мережі висміяли пост про Україну найближчого соратника Януковича

Екс-прем'єр України Микола Азаров, який втік до Росії, видав пост про традиційний марш націоналістів до дня народження Степана Бандери, який пройшов 1 січня у Києві.

Про це він написав на своїй сторінці в Twitter.

"Правда, Бандера у Гітлера в концтаборі сидів, ну це дрібниці, не звертай уваги, старий, продовжуй жєчь ядерним ураганом", - прокоментував пост український журналіст Денис Казанський.

"Та потрібен вам наш Бандера!? Своїми б "героями" зайнялися. Власовим, Шкуро, Красновим, наприклад", "У кровосісі загострення. Поставте дідові нарешті клізму", "З Бандерою у нас є майбутнє. А твоє майбутнє в Рашці, де вилизують пособника Гітлера-Сталіна і головоріза Кадирова"," Загострення? Однозначно. Це вже важка форма. Янович, якби ви були зараз в Україні, вас могли б вилікувати, благо є фахівці, легко вправляють мозкові завихрення", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, в Києві одночасно пройшли два ходи до Майдану Незалежності: одну від пам'ятника Тарасу Шевченку до Майдану Незалежності організували ВО "Свобода", Правий сектор і інші праві і праворадикальні організації.

Дивіться репортаж фотокореспондента "Апострофа" Олександра Гончарова про факельну ходу в Києві в день народження Степана Бандери.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Суспільство