RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Підозрюваний у вбивстві студенток в Харкові залишив записку: фото і загадкові подробиці

21-річний хлопець, який приїхав з Туреччини до Харкова і зарізав двох землячок, залишив записку на могилі свого батька. Саме на кладовищі в Стамбулі його і затримала поліція.

Про це повідомляє місцевий сайт міста Харкова.

Як відомо, 20-річних туркень-студенток медфакультету ХНУ ім. Каразіна - Букет Йілдиз і Зейнеп Хусюнбей - поліція виявила мертвими в орендованій квартирі на вул. Валентіновскім кілька днів тому. У обох дівчат було перерізане горло.

Підозрюваний у подвійному вбивстві - Цокмез Гусний Цан - колишній бойфренд Букет Йілдиз. Хлопець прилетів до Харкова з Туреччини напередодні Нового року, щоб зустріти його з коханою, але в підсумку свято закінчилося трагедією.

Через пару днів після вбивства молода людина сіла на літак і полетіла до Туреччини. Правоохоронці виявили його на кладовищі, біля могили батька. Перше, що сказав підозрюваний: "Я не вбивав!" З собою у хлопця був пістолет і ніж. Як повідомляють турецькі ЗМІ, також поліція знайшла на надгробному камені записку.

"У цьому світі немає справедливості. Якщо навіть мене посадять на 100 років до в'язниці, все одно я щодня несу своє покарання". Сенс записки в тому, що доля вже покарала його, коли забрала батька. І тюрма - не покарання для нього, тому що він давно вже живе з гіршим покаранням. У цій записці немає жалю про те, що він убив дівчат", - розшифрував записку студент з Туреччини.

За словами хлопця, в тюрмі вбивця довго не протягне.

"Йому теж залишилося життя зовсім небагато. У нас на батьківщині вважають, що скоро він загине. Тому що тих, хто позбавляє життя дівчат або дітей, незабаром вбивають свої ж співкамерники у в'язниці", - висловив співрозмовник думку співгромадян.

Тим часом в Туреччині рідні убитих дівчат готуються до похорону. За повідомленнями місцевої преси, обидві дівчини були єдиними дітьми у своїх сім'ях. Причому батьки Букет Йілдиз навіть не підозрювали, що у дочки є одержимий шанувальник.

Допитаний турецькими поліцейськими підозрюваний нібито зізнався, що давно готувався до цього вбивства і мав намір позбавити життя обох дівчат.

Досить дивною деталлю залишається запис відеокамер з Харківського аеропорту, на яких видно, як хлопець піднімається на ескалаторі в зону контролю, при цьому махає рукою і посилає повітряні поцілунки комусь, хто стоїть внизу.

Як повідомляв "Апостроф", 5 січня в Туреччині затримали підозрюваного у жорстокому вбивстві двох іноземних студенток в Харкові.