RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

​У Дніпрі чоловік убив свого сина і наклав на себе руки

7 січня в одному з садових товариств в Придніпровську чоловік з невідомих причин вбив свого 8-річного сина, після чого повісився.

Про це повідомляє "Информатор".

Так, на Різдво, ближче до обіду, чоловік вирішив поїхати на дачу. Він взяв із собою свого 8-річного сина і повідомив про це дружині.

Через якийсь час обидва перестали виходити на зв'язок, через що жінка забила на сполох і зателефонувала в поліцію.

Переживання були не марні. Коли правоохоронці під'їхали до будинку і оглянули територію, то побачили чоловіка, повішеного на гілці дерева. Хлопчик же сидів в автомобілі, біля нього стояв балон з невідомим газом. Крани були відкриті, а дитина не подавала жодних ознак життя.

На місце події відразу ж викликали слідчо-оперативну групу та судмедекспертів. Попередньо, видимих слідів насильницької смерті на тілі хлопчика не було. За непідтвердженою інформацією, чоловік, перед тим як зробити все це, залишив повідомлення або записку, однак, що саме він написав - невідомо.

У прес-службі ГУ НП відзначили, що за даним фактом в поліції відкрили дві кримінальні виробництва - за пунктом 2 частини 2 статті 115 (очевидне вбивство неповнолітнього) і за частиною 1 статті 115 (самогубство).

Як повідомляв "Апостроф", 20 грудня в Кривому Розі (мікрорайон Зарічний) з вікна багатоповерхівки на 10 поверсі вистрибнула жінка з дитиною, в результаті чого обидва загинули.