RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Гарячої води немає, зате сортир із рибками: мережа в гніві через "євроремонту" громадського санвузла в Харкові

У Харкові в Центральному парку імені Горького закінчилася реконструкція туалету, яка обійшлася бюджету міста в п'ять мільйонів гривень.

Про це повідомляє Kharkiv Today.

На вході до вбиральні - акваріум з рибками. З динаміків звучить спів птахів. Пол і стіни - з керамограніта. Замість 5 жіночих кабінок, стало 18. У чоловічому відділенні як було 8 кабінок, так і залишилося.

"Подивіться, як красиво стало. А все ходять і мільйони рахують", - скаржиться працівниця парку, демонструючи роботу підсвічування при вході в туалет.

Няня Лариса Мальцева прийшла на прогулянку в парк з малюком в колясці. Відремонтована кабіна для мам і людей з інвалідністю їй особливо сподобалася.

"Я в дикому захваті. З таким творчим підходом все зроблено. У принципі, за нинішніми цінами, по роботі, яка зроблена, це абсолютно нормально. Переробили повністю. Спасибі, що піклуються", - зазначила вона.

Відзначається, що в Центральному парку ім. Горького встановлені системи відеоспостереження, реконструйовані будівлі та приміщення, придбаний атракціон. На це з бюджету Харкова в минулому році було виділено 79 мільйонів гривень, 5,6 мільйона гривень з яких пішло на санвузол.

Видання для порівняння привело наступні цифри. "За 5 277 440 гривень в районі парку Горького можна придбати трикімнатну квартиру площею 104 квадратних метра", - зазначає видання.

Під матеріалом відразу ж з'явилися гнівні і саркастичні коментарі харків'ян.

"Які молодці! Опалення немає! Гарячої води немає! Трамваї з рейок сходять! Тепломережі прориває! Асфальта немає! Зате сортир із рибками є! "Слава" Гепі!", "Краще б доріжки в парку Горького почистили від льоду. Були на Різдво і ходити неможливо, але ж це парк в основному для дітей! Соромно!", "5 лимонів за туалет? Я переїжджаю туди", - коментують читачі.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі показали веселе фото батареї в Лук'янівському СІЗО, пофарбованої в золотистий колір.