RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

​У мережі скандал через свавілля поліцейських у Києві: опубліковано фото

Киянка Олена Смирнова розповіла історію про те, як представники Нацполіціі влаштували її рідним безпрецедентний терор.

Про це мешканка Києва написала в своєму в Facebook, опублікувавши при цьому фото "поліцейських" і копії "документів", наданих ними.

"Вчора моїй мамі на домашній номер зателефонували з поліції і сказали, що нібито на машині, на якій їздить мій чоловік, а зареєстрована вона на тата, збили людину і зникли з місця злочину і запропонували мамі "спуститися вниз". Мама сказала, що на машині їздить не вона, і що машина в даний момент біля Блокбастера, де були Олексій Воробченко і я, і спускатися вона не буде. Біля виході, ми побачили людей в штатському, які оточили машину, і вони почали наїжджати на Льошу, але стаття звинувачення вже змінилася, тепер йому ставили нібито шахрайство", - написала жінка.

Далі вона розповідає, як правоохоронці пред'явили її чоловікові звинувачення, змінюючи по ходу статті звинувачення, а потім забрали до відділку. По дорозі чоловікові погрожували і намагалися залякати.

"Далі ми з родичами поїхали в Подільський РУВС, і приїхав наш адвокат, від безкоштовного запропонованого ми відмовилися. За фактом після того, як попрацював адвокат з'ясувалося наступне: затримання за статтею 208, а потім пред'явили 190, ч. 4 - шахрайство (Досконале в особливо великих розмірах або організованою групою). Звичайно ж, ніяких свідків не було в відділенні і в помині. Нібито якась жінка сідала в нашу машину і змінювала велику суму грошей і їй дали фальшиві гривні. ніяких доказів. При цьому, що саме смішне , час задерж ня Льоші зазначено раніше, ніж час складання протоколу, який ніби як підстава для затримання, хоча за такою статтею і при такій сумі повинні були спочатку провести обшук квартири, чого не було зроблено ", - йдеться в пості.

Як повідомляв "Апостроф", недавно четверо патрульних в Кременчуці побили і пограбували випадкового перехожого.