RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

"Встають" з колін: мережі потішило жалісливе звернення росіян до Путіна

У мережі опублікували відеозапис звернення працівників птахофабрики на Далекому Сході Росії до президента РФ Володимира Путіна.

Про це повідомляють в групі "Вуса Пєскова" в Facebook.

Працівники птахофабрики в Приморському краї в Росії просять Путіна допомогти роботі підприємства, яке закривається.

"В даний час в Приморському краї за мовчазної згоди місцевої влади фізично гинуть дві птахофабрики", - кажуть працівники.

Також вони відзначили, що через це близько тисячі людей залишаються без роботи.

"Просимо вас звернути увагу на невідворотну біду і посприяти. Просимо вас вжити заходів і розібратися", - звернулися співробітники птахофабрики до Путіна.

У мережі з гумором відреагували на дане звернення.

"Нескінченно можна дивитися на три речі. Як горить вогонь, як тече вода і як російська промисловість встає з колін", - прокоментували відео в мережі.

Як повідомляв "Апостроф", один з жителів окупованого Російською Федерацією Криму записав "звернення" до президента Росії Володимира Путіна, поскаржившись на проблеми на півострові. Також в інтернеті оприлюднили відео звернення старшини Повітряно-десантних військ Росії Асхаба Алибекова до президента Російської Федерації Володимира Путіна, в якому він звинувачує його в брехні про Україну. Крім цього, раніше користувачі інтернету підняли на сміх звернення ватажків так званої Донецької народної республіки (ДНР) до президента Російської Федерації Володимира Путіна, в якому вони скаржаться на "узурпування влади" радником глави Кремля Владиславом Сурковим.