RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Зима лютує: синоптик розповіла про погоду на Старий Новий рік

Найближчими днями в Україні лютуватиме негода: очікуються посилення вітру та хуртовини. Температура повітря подекуди знизиться до -18 градусів.

Про це написала синоптик Наталка Діденко у Facebook.

"Сьогодні південна частина України, Центр та Схід під впливом циклону - сильні опади, сильний вітер. Складна погода. Завтра вдень ця негода втихомириться, на Півдні, Сході та в Центрі опади припиняться. Проте черговий атмосферний фронт прийде вже на західні та північні області України (карта).

12 січня там випадатиме сніг, посилиться вітер і, відповідно, крутитимуть хуртовини. Температура повітря найближчої ночі найнижчою буде на Півночі та в Центрі, -10-18 градусів, на решті території -2-9 градусів. Завтра вдень потепліє відчутно, -1-5 градусів, на північному сході холодніше, -5-9 градусів", - розповіла метеоролог.

За її словами, на Старий Новий рік в Україні значно потеплішає, очікується відлига.

"13 січня, на Маланки, температура повітря протягом дня на Заході підвищиться аж до відлиги, на решті території очікується -1-3 градуси. на Півдні 0+3 градуси. Сніг найбільш ймовірний у неділю знову на Заході та Півночі.

У Києві 12-13 січня випадатиме сніг, місцями хуртовини. Температура повітря найближчої ночі -10-13 градусів, завтра вдень -2-4 градуси. 13 січня у столиці вночі -4-6 градусів, вдень -1-3 градуси", - повідомила Діденко.

Проте, за її словами, відносне тепло протримається не довго.

"На Василя, 14 січня, у Києві - сніг, мокрий сніг, поривчастий вітер, -2+2 градуси. Знову зима старається", - написала синоптик.

Як повідомляв "Апостроф", 11 січня в Україні очікуються метеорологічні умови будуть на будь-який смак - очікуються мороз, тепла погода, снігопади, дощі, хуртовини, ожеледь.