RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Екс-ватажки бойовиків ДНР влаштували розбірки в мережі

Колишній ватажок бойовиків в Горлівці Ігор Безлер влаштував скандал з "народним губернатором" з "ДНР" Павлом Губарєвим, звинувативши його в участі в великої грошової афері.

Про це повідомляє Обозреватель.

Приводом для розборок стала публікація Безлера в одній з соцмереж. У свою чергу, Губарєв своєю відповіддю поділився в Telegram-каналі.

За словами Губарєва, подібні звинувачення слід підкріплювати фактами і документами. "А взагалі, моя добра порада шановному Ігорю Миколайовичу - не виступати в ролі базарної бабки, переказувати вуличні байки", - висловився він.

Конфлікт екс-ватажків "ДНР" висміяли в мережі. Так, в Telegram-каналі "Це ДНР, крихітко!" показали, якою могла б бути дуель терористів.

"Дуеліровать слід тільки на бульварі Пушкіна (класик перевертається в труні). Обов'язково запросити телекамери і Пірогову (Марію, директора департаменту інфополітики так званої ДНР, - прим. ред.) з блокнотом. У журі - Басуріна (Едуарда, одного з ватажків ДНР, - прим. ред.) з мідною бляхою на шиї. Видовище, напевно, приверне масами. Продаж квитків організувати через чорну касу ВТС. В конферансьє - Парецького (Олександра, міністра культури ДНР, - прим. ред.)", - написали з сарказмом.

Як повідомляв "Апостроф", раніше бойовики ДНР видали черговий фейк про "звірства" ЗСУ.