RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

27 березня

Всі новини

На Україну йде потужний циклон: синоптик попередила про негоду, карта

Найближчими днями в Україну прийде активний циклон, який принесе рясні опади більшості регіонів країни.

Про це повідомила синоптик Наталка Діденко у Facebook.

"І знову до нас мчить циклон! Вже сьогодні ввечері сніг розпочнеться на Одещині, підтягнеться по лінії Одеса-Суми і охопить все, що вздовж цієї смуги, аж до Вінниччини, Черкащини, Полтавщини та Київщини. Решта території побуде у сухому повітрі.

Увага! У ніч на понеділок та завтра вранці сильні опади очікуються на Півдні України, Сході, у районах Кропивницького, Дніпра, Полтави - карта. Фаза опадів - від снігу до мокрого снігу, залежно від температури повітря. На решті території буде спокійно, без опадів", - написала метеоролог.

За її словами, протягом дня 21 січня циклон посунеться у східному напрямку, тому негода втримається лише у східних областях, в Криму та Приазов`ї. У більшості областей домінуватиме суха погода.

Синоптик також повідомила, що морози трохи "осядуть".

"Найближчої ночі очікується -4-12 градусів, завтра вдень -2-7 градусів. На Півдні України вночі від 2 тепла до 3 морозу, вдень у понеділок 0+4 градуси, в Криму до +6 градусів.

У Києві 21 січня погода передбачається сухою, хіба що найближчої ночі ймовірний сніг. Але більшість із нас будуть солодко спати після активних свят та перед новим робочим тижнем, який відкриває шлях до весни.
У столиці найближчої ночі морози виявляться лагіднішими, -4-6 градусів, на околицях до -9 градусів, завтра вдень -3-5 градусів", - розповіла Діденко.

Синоптик також попередила про ожеледицю на дорогах.

Як повідомляв "Апостроф", в Україні в неділю, 20 січня, збережеться морозна погода зі снігом, на дорогах ожеледиця.