RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Як зараз виглядає могила Януковича-молодшого в Криму і скільки коштує "лягти" поруч: опубліковано відео

Молодший син екс-президента Віктора Януковича спочиває на братському кладовищі в Севастополі поруч з героями Кримської війни XIX століття. Його могилу цілодобово охороняють.

Про це повідомляє "Крим.Реалії".

Могила Януковича розташована на братському меморіальному кладовищі. Доглядачка розповіла, що Янукович покоїться на цвинтарі, що належить їх Свято-Нікольському храму - це окрема невелика ділянка для нових поховань, зокрема, священиків, доглядачів і прихожан церкви.

За словами скарбника Свято-Нікольського храму Віри Олександрівни, Янукович тут похований оскільки його сім'я надавала велику благодійну допомогу для храму.

"Коли така біда сталася, вони звернулися за допомогою, батюшка не відмовив, адже діти Януковича допомогли відремонтувати дах храму", - розповіла вона.

За словами доглядача сусіднього міського кладовища, вартість поховання поряд з храмом, де похований молодший Віктор Янукович "буде десь п'ять нулів, а яка перед цими нулями цифра стоїть я не знаю".

"Як вони там малюють цифри теж не знаю. Останній раз ховали загиблих в Чечні, то за них платило Міністерство оборони. Там не пробитися, треба дзвонити і батюшка виділяє місце для "суперових" людей", - заявив він.

Місцеві жителі розповіли, що часто бачать на кладовищі мати загиблого. Людмила Янукович живе в Криму, а тому доглядає за могилою.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, що у дружини Януковича відкрили в Криму новий розважальний заклад.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Суспільство