RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

​Подорожі без світла і туалетів: пасажири розповіли про "яскраві" поїздки в вагонах "Укрзалізниці"

У мережі поскаржилися відсутність світла і туалети, які не працюють в поїздах "Укрзалізниці".

Про це повідомляє видання "ХерсонDaily", посилаючись на інформацію херсонського громадського діяча Ібрагіма Сулейманова.

"Світла в купе немає, туалет не працює, сидіння такі ж, як в херсонській маршрутці, сідати страшно, щоб не забруднитися. Цікаво, якби керівництву Укрзалізниці при покупці хліба говорили, що грошей не вистачає, тому сіль додавайте самостійно, а до готовності смажте ще хвилин 15 в сусідньому купе...", - написав він, подорожуючи в 1 класі поїзда.

Зам. голови Генічеської РДА Гульнара Бекирова теж поділився своїми враженнями від поїздки в поїзді "Укрзалізниці": "Нещодавно їхала в найкращому нашому поїзді - 12-м ... Він, звичайно, не найгірший, але явно фірмовим його не назвеш ... В вагоні не працювали обидва туалету. Зламалися і починають не змогли. Скоро верхні полиці вже будуть масово падати на людей - хоча такого в світі ніде не відбувається. А всі ці Омеляна тільки дешевим піаром зайняті і ціни на квитки підвищують ".

Сулейманов також написав: "Перше, що я б зробив, зобов'язав їздити у відрядження другим класом всіх без винятку відповідальних за пасажирське перевезення. Тільки через власні емоції можна довести проблему до мозку".

Його слова також підтримав і Бекіров: "Ти просто садист, Ібрагім. Але я за такі кардинальні заходи - дуже хочу побачити фізіономії глави Укрзалізниці та Омеляна, в нічному поїзді біжать в сусідній вагон в туалет".

Як