RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

27 квітня

Всі новини

У Херсоні помер журналіст відомого ЗМІ: фото

Увечері в п'ятницю, 25 січня, пішов з життя кореспондент "Укрінформу" в Херсонській області Валерій Староселець, який пропрацював на видання останні 10 років.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Журналіст помер прямо за робочим столом. Йому було 62. Відомо, що він кілька років тому він пережив інфаркт.

"Коли він говорив "зроблю", у мене була стовідсоткова впевненість, що він виконає завдання. Наскільки йому важко фізично після хвороби, я зрозуміла під час одного телефонного дзвінка. Після окупації Криму на кордоні з областю відкривали телевежу. Він поїхав, щоб написати про цю важливу подію. Там довелося багато ходити. Коли я подзвонила і почула його голос, дуже злякалася - він важко дихав, майже не міг говорити. "Негайно повертайся, нікуди не йди", - закричала в трубку. Але він все-таки доробив справу і в той же день надіслав кілька оперативних новин. Він багато писав, в три рази більше, ніж вимагали норми агентства. Його особливою фішкою була економічна тематика", - розповіла про колегу керівник головної редакції регіональної інформації "Укрінформу" Ольга Коростельова.

Дружина Валерія, Ірина Староселець розповіла, що після роботи він дуже любив читати.

"Він турбувався про мене і про дочку так, як міг турбуватися той, хто в дитинстві жив в інтернаті - так склалася доля. Він не вмів готувати, і ми з ним з цього приводу сміялися. Він був мені не тільки чоловіком, але і вчителем в журналістиці", - пояснила вона.

Похорон Валерія Старосельцев пройде в Херсоні.

Як повідомляв "Апостроф", в п'ятницю, 25 січня, в Києві помер заступник керівника відділу економічних новин УНІАН Микола Бабич.