RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

​Під Рівним перекинулася маршрутка з пасажирами: є постраждалі, фото

У Рівненській області на трасі "Київ-Ковель-Ягодин" в результаті занесення перекинувся рейсовий мікроавтобус з 10 пасажирами, трьох постраждалих осіб госпіталізовано.

Про це повідомляє Нацполіція регіону.

Так, дорожньо-транспортна пригода сталася на виїзді з міста Сарни.

"Водій маршрутного автобуса Mercedes-Benz сполученням "Сарни - Рокитне" не врахував дорожню обстановку та стан покриття, не вибрав безпечну швидкість руху, допустив занос транспортного засобу з подальшим перекиданням в кювет. В салоні маршрутки перебувало 10 осіб, троє з яких були доставлені в лікарню, ще трьом надали медичну допомогу на місці", - зазначає прес-служба поліції.

Як стверджують правоохоронці, водій за зовнішніми ознаками був тверезим, проте у нього обіцяють відібрати зразки крові на предмет сп'яніння. Вирішується питання про внесення відомостей за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

Як повідомляв "Апостроф", поліція оголосила план "Перехоплення", розшукуючи водія фури, який збив на смерть літню жінку біля пішохідного переходу і зник з місця ДТП.