RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Раптово звільнений глава відомого українського телеканалу

Наглядова рада проголосувала за відставку голови правління Національної громадської телерадіокомпанії України "UA: Суспільне" Зураба Аласанія.

Про це повідомляє заступник шеф-редактора порталу "Детектор медіа" Світлана Остапа на своїй сторінці в Facebook.

"Тільки що Наглядова рада Громадського більшістю голосів проголосувала за дострокове розірвання контракту з головою правління ВАТ НСТУ Зурабом Аласанія. 9 за, 3 проти", - написала вона.

Як пише "Укрінформ", ініціатором висловлення недовіри голові правління НСТУ Зурабу Аласанія був член наглядової ради Національної громадської телерадіокомпанії України В'ячеслав Козак.

"Я тільки можу сказати, що це було планове засідання, багато питань заздалегідь було вирішено обговорити - і звіти, і плани, і зміна структури - і під час засідання член наглядової ради В'ячеслав Козак виніс пропозицію висловити недовіру Зурабу після обговорення одного з питань. Він про це висловлювався не раз ще раніше - і півроку тому, і восени - що він би хотів задати таке питання. Але тоді більшість не ставила, а в цей раз поставила і проголосувала", - йдеться в повідомленні.

Немає уточнення, що саме було причиною такого рішення, зазначивши, що мотивація розірвання контракту з Аласанією буде виписано в протоколі засідання. Документ буде оприлюднено в найближчі дні.