RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

17 квітня

16 квітня

Всі новини

Під Житомиром відбулася серйозна ДТП з пасажирським автобусом: є постраждалі, фото

7 лютого на Житомирщині сталася аварія за участю пасажирського автобуса та легковика, внаслідок якої постраждало кілька осіб.

Про це повідомляє dtp.kiev.ua.

"Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 08:00 на 148 км. автодороги Виступовичі - Могилів-Подільський, поблизу с. Андріївки Черняхівського району. Попередньо встановлено, що 22-річний водій автомобіля Mitsubishi Lancer, рухаючись у напрямку м. Коростеня, у результаті заносу виїхав на зустрічну смугу руху та скоїв зіткнення з рейсовим автобусом "Еталон" сполученням Словечно – Житомир, за кермом якого знаходився 43-річний житель Коростенського району", - йдеться у повідомленні.

У результаті ДТП четверо пасажирів легковика (від 22 до 26 років) отримали травми. Також постраджала 34-річна пасажирка автобуса. Усі вони мешканці Житомирщини. Їх було доставлено до Черняхівської районної лікарні.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК.

Нині триває встановлення всіх причин та обставин події.

Як повідомляв "Апостроф", у Чернівецькій області в селі Рідківці сталося зіткнення двох мікроавтобусів, в результаті чого загинула 55-річна жінка.