RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Відразу в Сирію: мережу шокувала постанова для дітей офіцерів

У Росії видали постанову для дітей офіцерів, яких повинні в обов'язковому порядку записувати в "Юнармію".

Про це повідомляє блогер під ніком RoksolanaToday&Крим на своїй сторінці в Twitter.

"Лвпті, ви при пам'яті? Відразу в Сирію відправляйте. Або продайте на органи. Дітей. Рідних. "Офіцерів ЗС РФ зобов'язують записувати в "Юнармію" рідних дітей 8-18 років і прямим текстом говорять, що у них будуть проблеми, якщо не запишуть. Чекаємо бравади про мільйон юнармейцев до кінця року", - написала вона і опублікувала документ.

У документі говориться, що в "Юнармію" повинні бути записані 100% дітей офіцерського складу. Також в постанові написано: "Відсутність дітей офіцерів в рядах руху "Юнармія" розглядати як непорозуміння військовослужбовцями основ державної політики в сфері патріотичного виховання громадян".

У мережі користувачів здивувала така постанова.

Як раніше повідомляв "Апостроф", в мережі обговорюють мітинг пам'яті Чорнобильської аварії в окупованому РФ Криму на який привели дітей у військовій формі з сепаратистської організації "Юнармія". Також в Криму окупанти продовжують проводити абсурдні акції з використанням зброї та основ військової підготовки, залучаючи до участі в них дітей. А дітей, які приїхали на курорт, одягають у військову форму.