RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

​Пранкер розповів, як заманив людей в Одесі та Києві на фейковий мітинг

На фейковий мітинг за неіснуючого кандидата в Одесі і Києві людей "зібрав" пранкер Олексій Уткін, який хотів "пожартувати" над однією людиною, а прийшли сотні.

Про це повідомляють ТСН.

Оголошення про набір бажаючих на мітинг за кандидата в президенти Сергія Філатова були розміщені в інтернеті, на популярних майданчиках. За участь в акції обіцяли від 700 до 1000 гривень і додатково премію за кожного приведеного друга.

Перфоманс, влаштований пранкерами, показав, що людям, які прийшли на акцію, було абсолютно все одно, якого кандидата підтримувати. Найпростіший пошук в інтернеті показав би, що серед зареєстрованих кандидатів у президенти ніякого Сергія Миколайовича Філатова не значиться.

Курйозним моментом на акції стало псевдоінтерв’ю: присутніх попросили прокоментувати, чому вони за Філатова.

"Я вважаю, що це чудова людина", "Здалося, що в його словах багато правди, а не брехня, яка всюди звучить", "Завдяки цій людині, вирішили проблему гарячої води в парадному. На наступний день включили", - розповідали присутні.

Акція на підтримку "Сергія Філатова" завершилася несподівано: учасникам мітингу сказали, що кандидат несподівано помер, провалившись в каналізаційний люк. Після цього натовп розійшовся. Пранкери, які організували соціальний експеримент, оцінили його як "нереальний треш".

Як повідомляв "Апостроф", займатися підкупом виборців за два місяці до виборів - неефективно, хвилі займатися підкупом виборців за два місяці до виборів - неефективно, хвилі "засівання гречкою" варто чекати ближче до дати голосування.