RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Земля б'ється в конвульсіях: в Біблії знайшли пророцтво про швидкий кінець світу

Біблійний експерт з США Пол Макгуайр стверджує, що знайшов в Святому писанні пророцтво про кінець світу, який може статися вже дуже скоро. Його причиною стане Третя світова війна.

Про це пишуть "Факти".

Макгуайр стверджує, що Земля вже зараз "б'ється в конвульсіях" від дивної погоди, економічних заворушень і стихійних лих. Число і частота землетрусів, цунамі і виверження вулканів та інших катаклізмів в найближчі 30 років тільки будуть посилюватися. Але, можливо, кінець світу може настати і набагато раніше.

"Все це відбувається, і тоді приходить кінець, і кінець, звичайно, є повернення Христа на планету Земля, щоб відновити рай. Я не можу назвати вам дату, коли це станеться, але ми з блискавичною швидкістю просуваємося до цього терміну", - заявив Макгуайр.

Причиною майбутнього Армагеддону теоретик називає Третю світову війну, спровоковану геополітичною напруженістю.

"У Єзекіїля 38 у нас війна Гога і Магога, де Росія і Іран об'єднуються, щоб вторгнутися в Ізраїль. Ми знаходимося в той період часу, який передбачали пророки. Це було написано тисячі років назад, і тут у нас є можливий сценарій, де це може статися, особливо з реалізацією цього щита НАТО, націленого на Росію", - вважає він.

Як відомо, Гог і Магог - в авраамічній есхатології назви народів, які підуть війною на народ Божий, але будуть повалені вогнем з неба. У Новому Завіті Гог і Магог згадуються в книзі Одкровення, 20:7, де описується їх нашестя на місто святих після закінчення тисячолітнього царства.

За оцінкою Пола Макгуайра, Армагеддон вибухне, коли одна зі світових наддержав підірве ядерний заряд на нестабільному Близькому Сході.

Також він розповів про біблійні пророцтва про найсильніших стихійних лихах, які поширяться по всьому світу. При цьому на Землю очікують падіння трьох астероїдів і найпотужніші землетруси до повернення Ісуса.

У той же час, офіційна наука заперечує ймовірність найпотужніших природних катаклізмів, здатних знищити людство.

"Немає ніяких доказів того, що астероїд або будь-який інший небесний об'єкт знаходиться на траєкторії, яка буде впливати на Землю. Насправді, жоден з відомих об'єктів не має ніяких реальних шансів потрапити на нашу планету протягом наступного століття", - заявив менеджер офісу навколоземних об'єктів NASA Пол Чодас.

Як повідомляв "Апостроф", раніше жінка, яка передбачила перемогу Трампа, назвала дату кінця світу.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Суспільство
Теги: США, біблія