RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Прийдуть справжні морози: синоптики розповіли про погоду на початок тижня

З понеділка, 18 січня, в Україну прийде відчутне похолодання.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

У понеділок, 18 лютого, в Україну прийде похолодання. Температура повітря вночі в західних і східних областях знизиться до -5 градусів. Вдень стовпчики термометрів будуть залишатися в плюсовом діапазоні: в західних областях вдень в середньому від +4 до +6 градусів, в центральних від +2 до +4, на півночі і сході від +1 до +3. На півдні повітря прогріється до +6 +8 градусів. На більшій території України буде сонячна погода, лише на сході та півночі небо буде затягнуте хмарами. Опадів не очікується.

У вівторок, 19 лютого в Україну прийдуть справжні морози: вночі стовпчики термометра в Харківській і Луганській областях знизяться до -10. На решті території країни вночі похолодає до -4 -5. Однак днем погода буде по-весняному теплою. У західному регіоні вдень від +5 до +7 градусів, в центральних областях від +3 до +5, в північних від +1 до +3, на сході від 0 до +2. На півдні потеплішає до +3 -6. По всій країні буде сонячно і сухо.

У середу, 20 лютого температура повітря на заході України прогріється до +9 тепла. У центрі і на півночі країни від +3 до +5, в східних областях від +2 до +4, і на півдні від +3 до +6 градусів. Однак вночі по всій Україні стовпчики термометрів знизяться до мінусових температур. А в східних областях вночі буде трохи тепліше, ніж у вівторок - -6 -8 градусів морозу. А в Сумській області похолоднішає до мінус 9. В Україні знову буде сухо: не очікується ні дощу, ні снігу. Погода буде сонячною.

Як повідомляв "Апостроф", раніше синоптики потішили погодою на неділю, 17 лютого.