RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

У мережі розповіли історію убитого снайпером захисника України

Загиблий на Донбасі від кулі снайпера 20 лютого військовослужбовець ЗСУ Василь Богоносюк пішов на фронт добровольцем на самому початку війни.

Про це повідомляє прес-служба 24 ОМБр імені короля Данила.

"Старший солдат Василь Богоносюк, перебуваючи на спостережному посту взводного опорного пункту, помітив рух з боку противника. Він завчасно попередив своїх бойових побратимів та відкрив вогонь. Ворога було зупинено, він відступив. Під час зміни Василем позиції снайперська куля поранила нашого військовослужбовця. Йому відразу була надана невідкладна медична допомога та евакуйовано до центральної районної лікарні міста Курахове. Лікарі до останнього боролася за життя воїна, двічі запускали після зупинки серце, але поранення виявилися несумісними з життям", - йдеться в повідомленні.

Богоносюк Василь Богданович народився 18 жовтня 1980 в селі Васильків Чортківського району Тернопільської області.

"Він пішов на війну добровольцем на самому початку. Прийде, побуде місяць і знову їде воювати", - розповідають односельці про Василя.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в мережі повідомляють про смерть бійця 72-ї бригади Збройних сил України, який воював на Донбасі, Ігоря Саса.